Cum să sterilizezi casa împotriva bacteriilor, virusurilor, chimicalelor și carcinogenelor

Trăim într-o perioadă foarte tulbure a istoriei în care ne-am trezit aruncați într-o pandemie, jumătate din rude ne mor de cancer, virusurile devin din ce în ce mai agresive, iar în spitale se moare pe capete din cauza bacteriilor. Autoritățile ne amenință că vom avea, din nou, o iarnă plină de restricții și pericole pentru sănătate, iar acum au intrat în vizorul lor copiii…

Precum știți, tratamentele pe care eu le recomand în primul rând sunt cele naturale, preventive. Un organism cu imunitate puternică și un mediu de viață igienizat sunt cheia sigură pentru a depăși orice provocare în ce privește sănătatea. Pentru igienizarea locuinței, pe lângă curățarea suprafețelor pe care ne-am obișnuit s-o facem, este importantă și cea a aerului. Așa am descoperit eu, cu mare încântare, dispozitivele Dr. Clo pe www.sanitaria.ro.

Ce mi-a plăcut în acest concept al produselor Dr. Clo este faptul că dezinfectează prin nanofiltre ce emană dioxid de clor – un dezinfectant NATURAL care nu dăunează în niciun fel oamenilor sau animalelor de companie! În schimb, este letal pentru virusuri, bacterii, mucegaiuri și alte microorganisme. Mai mult, dispozitivul îndepărtează agenți cancerigeni precum formaldehida, fumul de țigară sau microparticulele poluante. De aceea, puteți achiziționa și un dispozitiv Dr. Clo special conceput pentru interiorul automobilelor (cu condiția să nu fie lăsat sub acțiunea razelor solare).

M-a bucurat să văd cât de ușor se pune în funcțiune: fără a necesita curent sau baterii, este nevoie doar de îndoirea dispozitivului Dr. Clo pentru a-l activa, iar acesta va răspândi în aerul din încăpere dioxid de clor timp de 5 săptămâni neîntrerupt! Important este să nu îndepărtați învelișul de plastic pentru a nu reduce semnificativ durata de viață a produsului. Pentru o eficiență crescută, se recomandă plasarea la aproximativ 1,5 m deasupra podelei. Dispozitivul este extrem de usor, așa că îl veți putea lipi la înălțimea dorită, pe mobilă sau perete, cu fâșia de silicon adeziv pe care o găsiți în cutia ce însoțește produsul.

Toate aceste detalii le găsiți inscripționate și pe ambalajul în care primiți dispozitivul. Prețul este unul foarte bun având în vedere că protejează sănătatea întregii familii până la 50 zile! După ce indicatorul de pe dispozitivul Dr. Clo devine alb, produsul trebuie înlocuit. FDA a înregistrat acest dispozitiv ca dezinfectant de clasă 1 pentru spital, iar puterea lui de sterilizare este de 99,9% (descompune substanțele anorganice toxice). Dacă vă este frică de virusul covid, iată că acum există și o soluție naturală pentru a scăpa de el…

Așadar, dacă vreți să investiți în sănătatea voastră, un sfat pe care vi-l dau cu toată dragostea este să vă pregătiți din timp cu sterilizatoarele Dr. Clo! Sanitaria are, în acest moment, niște oferte foarte bune prin care primiți gratuit produse în plus la achiziționarea a 2 sau 3 dispozitive. Astfel, puteți să duceți unul și la birou sau în spațiul unde lucrați…

Voi ați încercat până acum produsele Dr. Clo? Pentru cine dintre cei apropiați credeți că ar trebui să cumpărați aceste dispozitive sterilizatoare? Sănătate tuturor!

13 thoughts on “Cum să sterilizezi casa împotriva bacteriilor, virusurilor, chimicalelor și carcinogenelor

 1. Bratu Gabriela says:

  nu stiam ca exista asa ceva, am auzit pana acum doar de dispozitive cu uv, care stiu ca sunt cam periculoase. e bine de stiut ca exista si ceva natural!

  • dragifemei says:

   Da, la cele cu UV nu e voie sa fii in incapere cand sunt puse in functiune. Tocmai de aceea recomand aceste dispozitive de dezinfectare naturala de la Dr. Clo!

  • dragifemei says:

   Chiar merita, sa stii! Dupa ce am activat dispozitivul, in timp ce lucram in apropierea lui, chiar puteam sa simt ca respir un aer mai curat, asemanator cu cel de munte… desi eram in casa!

 2. Mihaela says:

  Nu stiam de aceste dispozitive Dr. Clo, dar acum ca am aflat cu siguranta o sa cumpar eu pentru toata familia si pentru prieteni.

 3. Simona says:

  Foarte interesant produsul! E bine sa avem grija de igiena locuintei noastre, de mediul de munca cu tehnologie moderna.

 4. Elena Chedică Mateică says:

  Cat de bucur ca am citit de aceste dispozitive, o sa tin cont de recomandarea ta.

 5. Ana says:

  Nu am incercat produsele Dr. Clo, dar dezinfectez periodic casa, cel putin o data pe saptamana la curatenia generala, dar si mai des in locurile pe care le folosim frecvent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *